vineri, 14 august 2009

SA NE UNIM si INFRATIM MAI TARE CRESTINII CEI ORTODOCSI!

Pe un site, care imi este foarte drag, respectiv pe siteul: http://www.oasteadomnuluiortodox.ro/ si din a carui echipa de moderatori fac parte, am scris de curand niste consideratii si ganduri personale despre anumite NEORANDUIELI, care se mai petrec in viata ostasilor Domnului. Consideratiile acestea "mi-au tasnit" din inima in urma lecturarii pe Siteul "Razboi Intru Cuvant" a unui "cuvant de invatatura" al Parintelui SOFRONIE DE LA ESSEX, cuvant intitulat: " MANTUIREA NOASTRA STA IN UNIREA NOASTRA", care poate fi citit la urmatorul link : http://www.razbointrucuvant.ro/2009/08/11/cuviosul-sofronie-mantuirea-noastra-sta-in-unirea-noastra/

Cred ca citirea cuvantului Parintelui Sofronie este de un real folos tuturor crestinilor ortodocsi care doresc sa ADANCEASCA "tainele" vietii duhovnicesti si invatatura Ortodoxa despre Calea Mantuirii si "primejdiile", cele multe si subtile pe care le intalnim pe parcursul ei...

Slavit Sa Fie Domnul!
Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!